Trygg

Våre utendørs system postkasser - Trygg - er en allsidig postkasseløsning. Dens konstruksjon er basert på mer enn 30 års erfaring med postkasser i Norge. Alle våre postkasser følger alle anbefalinger fra Posten Norge.

Trygg er i første rekke beregnet på utendørs montering, enten direkte på vegg, innebygget løsning eller på stativ.
 
Trygg er som navnet sier; Sikker, stabil og den holder posten tørr. Kassen er produsert i galvanisert stål og lakkert med en slitesterk pulverlakk. Det gir en postkasse som er tåler det norske klimaet og har lang levetid.
 
 
Teknisk spesifikasjon
Trygg er produsert i galvanisert stål og lakkert med en slitesterk og miljøvennlig pulverlakk.
 
Standard farge er lys grå RAL 9002, men den kan leveres i andre farger mot et pristillegg.
 
Trygg leveres med Postens sonelås samt  dørlåser med 3 nøkler til hvert postrom. Låshullet er tilpasset slik at det er mulig å montere låsesystem der det er ønskelig.

Brevspalten er 25 mm.
 
Trygg oppfyller alle Postens krav til sikkerhet, funksjon samt mengde og størrelse på postsendinger.

Formfin

Formfin er en ny, spennende postkasse med et et flott design, som leveres både med og uten sylinderlås. Sylinderlåsen sitter godt beskyttet under det ytre lokket, en løsning som forhindrer at låsen fryser til.

Formfin er produsert i galvanisert stål, og er lakkert med en miljøvennlig lakk. Postkassen er naglet sammen slik at det ikke finnes sveiseforbindelser som kan gå i stykker, og material-tykkelsen er doblet mot hva de fleste andre leverandører operer med. Kassen som leveres uten lås er forberedt for hengelås, mens den andre har en sylinderlås plassert under ytterlokket. Denne løsningen sørger for at låsen er sikret mot fuktighet og frost. I sum er Formfin en norskutviklet, slitesterk postkasse med lang levetid i et norsk klima. 
 
Kassens design fremheves betydelig når det monteres flere kasser ved siden av hverandre. Formfin leveres med kondensrist som standard. Dette bidrar til at post og aviser ikke blir fuktig selv når det oppstår kondens.
Kassene leveres i standard fargene hvit RAL 9010 og grå RAL 7024, begge med innvendig lokk i fargen RAL 7045. Den kan også leveres i andre fargekombinasjoner mot et pristillegg.

Solid

Solid postkasser er utformet med et klassisk design hvor rette flater er hovedtema. Nettopp dette gjør den velegnet for samlet montering, med flere kasser på en rekke. Solid har brevinnkast på ca 35 mm.

Solid er en enkel, robust postkasse som har en klassisk design og er låsbar. Solid  er produsert i varmgalvanisert stål, og det sikrer en postkasse som er slitesterk, tåler det norske klima og har lang levetid.
 
Postkassene er beregnet både for innendørs og utendørs bruk. Den firkantete og glatte formen gjør den velegnet til opphenging på vegg. Kan monteres på stativ enkeltvis og i system.
 
Postkassene lagerføres i farge RAL9010 (polarhvit) og i RAL9005 (sort) med front og innkastluke i børstet rustfritt stål.

Allux Grundform

Grundform postkasser er en nyvinning i design og funksjonalitet. I samarbeide med designer arkitekt maa Bent Ulrik Jensen og industriel designer Michael Stabell, som begge står bak Grundform, presenteres postkassen med et nytt og spennende design.

Fremspring og utheng danner den karakteristiske formen, som beskytter posten optimalt mot regn og snø. Det fremskydte brevinnkastet hindrer uønsket innsyn. Luken er montert med en 6 stifts Ruko lås, som kan omstilles til husets nøkler. Som ekstra foranstaltning har postkassen en nyttårssikring, som monteres skjult og låser brevinnkastet. Posten hentes enkelt og greit ut fra den rommelige innerkassen, som følger med ut, når luken åpnes. Innerkassen er ventilert og sikrer at kondensvann ledes bort. Postkassen kan betjenes med en hånd.

My Image
My Image
My Image
My Image
My Image
My Image

Allux Ellipse

Allux Ellipse er en elegant og veldesignet postkasse som utstråler eleganse og kvalitet. Den setter prikken over i'en på enhver bolig. Den flotte ellipseformen, i kombinasjon med de konvekse sideflatene, gir et utseende som er helt i tråd med moderne design. Postkassen har adskilt låsbart rom til adressert post, og et ulåst rom til aviser og reklame. Ellipse er produsert i kraftige materaler og leveres med Rukolås. Lagerføres i materialvalg galvanisert og børstet rustfritt, men finnes også i kobber.


My Image

Se også vår brosjyre for flere postkasser og mer informasjon.

Postkassebrosjyre

Optimera Sikring & Lås AS
Org.nr: 992454695
Kontakt oss

Registrert i
TVSShvit