Grundform Parcel

Får du mye post, reklame og innimellom pakker, så kan løsningen være Grundform Parcel. Da blir det plass nok. Dette er en stor postkasse med tidsriktig design. Den er produsert av kraftige, galvaniserte stålplater og den leveres med frontplater i forskjellige farger. Hvordan din postkasse skal se ut er helt opp til deg. Innkastet er utstyrt med ventil for dempet lukking, noe som gjør lukkingen elegant og lydløs. Kassen leveres med Ruko lås, og lagerføres i farge svart med medfølgende frontplater i fargene rød, blå, grønn og kremhvit.

My Image
My Image
My Image
My Image
My Image

My Image
My Image
My Image

Allux 800

Får du store mengder post, reklame og innimellom pakker, så velg en modell fra 800-serien. Da blir det plass nok. Materialet er kraftig, galvanisert stål og serien består av forskjellige modeller og mange farger. Hvordan din postkasse skal se ut er helt opp til deg. Innkastet er utstyrt med ventil for dempet lukking, noe som gjør lukkingen elegant og lydløs. Kassen leveres med Ruko lås, og lagerføres i fargene hvit, svart, og ulakkert galvanisert. Kan også leveres i fargene grå, blå og grønn med noe leveringstid.

My Image
My Image
My Image

Trofast

Trofast er en elegant søylepostkasse som virkelig blir lagt merke til.
Flott design og upåklagelig funksjonalitet kjennetegner Trofast.
Dette er en postkasse som har plass til enorme mengder post.

Trofast klarer å håndtere store mengder post i hverdagen, langt mer enn de fleste andre søylepostkasser. I tillegg har den også en funksjon som gjør den i stand til å oppbevare post som samler seg opp mens dere er borte på ferie. Kassen er utstyrt med en løs hylle. Når denne fjernes vil posten falle lenger ned i kassen, og den tilgjengelige plass økes betraktelig.
Trofast er produsert i varmgalvanisert stål og pulverlakkert. Våre standard farger er svart RAL9005 og grafittgrå RAL7024, begge med en fin struktur i overflaten.
Trofast leveres med en ordentlig sylinderlåsog 3 nøkler. Kassen er beregnet for montering på støpt fundament eller gulv.

My Image

My Image
My Image
My Image

Se også vår brosjyre for flere postkasser og mer informasjon.

Postkassebrosjyre

Optimera Sikring & Lås AS
Org.nr: 992454695
Kontakt oss

Registrert i
TVSShvit