Stansefabrikken logo

Bestselgeren Sandberg Formfin nå med elektronisk lås! Ønsker du å ha kontroll over posten din er det avgjørende å ha en lås på postkassen. Formfin med elektronisk lås gjør det enkelt for deg - har du Yale doorman eller annen Mifare adgangsbrikke kan du bruke disse på postkassen, i tillegg kan den åpnes med app for android smarttelefon!

My Image
My Image

Sandberg Formfin er vår bestselgende postkasse av flere grunner - det er god plass til den daglige avis og brevpost, den har et utseende som ser flott ut ved alle hjem, og den er av norsk design for et tøft norskt klima. Postkassen er av galvanisert stål, og har en miljøvennlig pulverlakk med en levetid på mange år. Det er en selvfølge at vårt flaggskip for villapostkasser skulle få æren av å være først ute med nyheten elektronisk lås!

Nå kan du glemme nøkkelen med god samvittighet - har du Yale Doorman i inngangsdøren kan du benytte brikken din også på postkassen. I tillegg kan alle adgangsbrikker med Mifare teknologi brukes. Postkassen leveres bruksklar med to låsbrikker og én Masterbrikke. Postkassen kan også låses opp med app til din androide smarttelefon med NFC!
Det medfølger 4 stk Lithium batterier. Mot slutten av batteriets levetid vil låsen varsle med lydsignal, ved åpning av postkassen. Lydvarselen vil  gjentas ved et fastatt antall åpninger – og dersom batterier ikke blir skiftet kort tid etter siste varsling, vil postkassen benytte sin siste rest av strøm til å åpne kassen slik at den står klar for batteribytte. Bruksanvisning medfølger.

My Image

Optimera Sikring & Lås AS
Org.nr: 992454695
Kontakt oss

Registrert i
TVSShvit