Innbruddsalarm

I en verden hvor man blir stadig påminnet hvor lett det er å miste saker av verdi og ikke minst verdifull informasjon så vokser behovet for innbruddsalarm. Optimera Sikring & Lås leverer innbruddsalarmanlegg av meget høy kvalitet, som tilbyr høy sikkerhet for deg og din bedrift. Alarmsystemet vi leverer kan integreres med adgangskontrollsystemet, ARX, som vi også leverer. Denne integrasjonen gir brukere mulighet til å skru av og på innbruddsalarmen på kortleser, samtidig som den gir kunden full frihet til å tidsstyre av- og på-slag av alarm, hvem som kan skru av og på alarm og sette alarm-unntak i samme program som brukes til å styre adgangskontrollen.

Stacks Image 4818

Vi tilbyr Galaxy
Fra en av verdens ledende leverandører på høyteknologiske sikkerhetsløsninger kommer Galaxy. Denne innbruddsalarmen sikrer deg mot innbrudd både som et enkeltstående anlegg eller integrert i adgangskontrollsystemet ditt.

Ta kontakt direkte med vår tekniske avdeling på telefon 91730801 eller e-post for å avtale befaring, tilbud eller spørsmål om alarm

Produktblad Galaxy

Optimera Sikring & Lås AS
Org.nr: 992454695
Kontakt oss

Registrert i
TVSShvit