Elektronisk adgangskontroll – Nøkkelløs sikkerhet

Sikkerhet i form av å hindre folk adgang til områder de ikke hører hjemme blir mer og mer prioritert av både næringsliv og private.
I århundrer har mekanisk avlåsning eller vakttjeneste gitt denne sikkerheten, men slike løsninger blir fort dyre eller usikre.
Nøkler kommer på avveie uten at man kan slette dem fra systemet. Med teknologirevolusjonen verden har sett de siste tiårene så har det vært en stor utvikling på adgangskontrollsystemer som gir høy sikkerhet og økonomisk trygghet for eier. Disse systemene kalles elektronisk adgangskontroll, som er en betegnelse på systemer som kontrollerer personers adgang til bygninger eller områder ved hjelp av elektronisk utstyr.

Den mest vanlige formen for elektronisk adgangskontroll er kortleser ved døren, hvor brukeren først viser kort eller brikke til kortleseren og taster personlig kode for å få adgang til området, bygget eller rommet. Dette er en form for adgangskontroll som gir høy sikkerhet. Andre former for elektronisk adgangskontroll er når man bruker mobiltelefonen og f.eks. fingeren for å åpne porter eller dører, eller bare enkle kodelåser hvor alt man trenger er en kode for å åpne dører, porter eller vinduer.

Stacks Image 3950

Optimera Sikring & Lås tilbyr elektronisk adgangskontroll i flere prisklasser. Vi er ledende på dette fagfeltet i Rogaland med egen teknisk avdeling med høy kompetanse. Dette sikrer kunden gode løsninger og lave kostnader for høy sikkerhet. Vi tilbyr trygghet for kunden gjennom tett kundekontakt og serviceavtaler.

Ønsker du ID-kort som adgangskort har vi online-løsning på hjemmesiden vår, hvor du enkelt bestiller nye kort når behovet melder seg. Vi tilbyr også utstyr for kortproduksjon dersom det er ønskelig.

Vi skreddersyr adgangskontrollsystemet du ønsker, med de funksjonene du ønsker. Vi tilbyr systemer for små og store bygg, som er enkle å administrere, også med mulighet for fullintegrert alarm.
Les mer

Ta kontakt med vår tekniske avdeling på telefon 91730801 eller e-post for å avtale befaring, tilbud eller spørsmål om produkter.

Stacks Image 4227

SOLICARD ARX

ARX er et fremtidsrettet adgangssystem basert på industristandarder og åpne grensesnitt, som passer for både små og store virksomheter, fra en til tusenvis av dører.

Produktblad ARX
Produktblad Aperio
Produktblad Offline i ARX
Stacks Image 4229

RX WEB

RX WEB er en løsning som gir mulighet til å tilby en forenklet og kostnadsbesparende løsning på små og mellomstore anlegg. Samtidig har man mulighet til å oppgradere til ARX-systemet dersom behovene skulle endre seg underveis.

Produktblad RX
Produktblad Aperio
Stacks Image 4261

GSM-Key

GSM-Key er et trådløst adgangssystem som opererer over mobilnettet. Systemet kan benyttes til å styre elektroniske innretninger ved hjelp av et potensialfritt relè. Systemet er bygget rundt microprosessorteknologi, som er koblet sammen med et GSM-modem. All kommunikasjon og programmering går via GSM-nettet, og registrerte brukere får tilgang til å åpne.

Produktblad GSM-Key
Stacks Image 4263

Codehandle

Codehandle er en dørvrider med kodelåsfunksjon. Kodetastatur, elektronikk, elektromekanisk låsfunksjon og batterier for drift er innebygget i selve dørvrideren.
Finnes for standarddør, balkongdør og vindu.

Produktblad Window
Produktblad Door
Produktblad Balcony
Stacks Image 4432

Codoor

Codoor er en batteridrevet kodelås som monteres direkte på døren. Installeringen er veldig enkel ettersom Codoor har alt innebygd i en og samme enhet.

Produktblad Codoor
Stacks Image 4434

Kodelås

Solicard 22CL: Denne kodelåsen benyttes ofte som en mellomdørsløsning mellom avdelinger, til butikker, lagerrom, personalrom og andre steder.

Produktblad 22CL

Optimera Sikring & Lås AS
Org.nr: 992454695
Kontakt oss

Registrert i
TVSShvit