Prosjektavdeling

Det er mange lover og regler som skal oppfylles dersom du skal bygge et bygg i dag. Slik det var tidligere, kunne du bare sette opp fire vegger, et tak og noen vinduer og dører, så var bygget ferdig.

Idag må du tenke på universell utforming, rømningskrav, forsikringskrav, etc

Det er her vi kommer til nytte. Vi vet hva som trengs av løsninger for å oppfylle myndighetenes krav til bygg.

Kontakt prosjektavdelingen

Vårt fokus er sikkerhet og funksjon for kundene, vi designer og beskriver løsninger som gir den beste sikkerhet å vil samtidig gi brukerne en god opplevelse i den daglige bruk

Om du ønsker mekanisk låsing eller ønsker å ha de mest avanserte løsninger kan vi beskrive og levere alt innen sikkerhet og tilgjengelighet. Med design!

Ved å benytte vår prosjekt avdeling vil du få de riktige løsninger for sikkerhet, funksjon og design.

Serviceavdeling

Jevnlig ettersyn av mekaniske og tekniske anlegg er viktig for å opprettholde funksjon og levetid, såvel som garanti.

Vi har gjennom mange års erfaring lært oss hva som trenger ettersyn ved en dør og med mer elektronikk i og på døra er det ekstra viktig med service og vedlikehold.

Ta kontakt med oss, så vil en av våre konsulenter sammen med dere gjennomgå bygget og få en oversikt over dører og utstyr, slik at vi kan gi dere det beste tilbudet på serviceavtale.

Fra vår tekniske avdeling sine kontorer på Stangeland styres all montasje, service og vedlikehold av våre kunders tekniske anlegg.

Fokuset på serviceavtaler her er stort, da følgene kan bli store ved feil på slike anlegg.

Serviceavtale med oss inneholder bl.a. jevnlig servicerunde på bygget, siste oppdateringer på programvare, tilgang til vår supportdesk og kundeportal

Kontakt serviceavdelingen

Systemavdeling

Våre to systemavdelinger prosjekterer og produserer nye låsesystemer til våre kunder.
I tillegg etterleverer vi nøkler og sylindre til våre over 4000 eksisterende låsesystemer.
Avdelingene er utstyrt med det siste innen file og merkemaskiner for nøkler og sylindre.

Vi filer og produserer nøkler og sylindere i eget hus, dette sikrer deg som kunde kvalitet og hurtig levering.

For bestilling av systemnøkler eller sylindre, se vår bestillingsside.

Faktura adresse

Alle våre avdelinger har felles fakturaadresse:

Optimera Sikring & Lås AS
Brannstasjonveien 21
4312 Sandnes

Vi ønsker å få flest mulig faktura tilsendt elektronisk.

E-post:okonomi(a)siklas.no

Vi er også registrert i ELMA registeret og kan motta EHF faktura.

Elektronisk faktura

Vi tilbyr elektronisk utsendelse av faktura til alle våre kunder.
Vi kan sende faktura som PDF til mail eller via aksesspunkt, EHF.

Send en e-post med kundenummer, adresse for elektronisk faktura og ønsket format til vår økonomiavdeling.

Om Optimera

Optimera

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 140 utsalgssteder, 2000 ansatte og nærmere 7 milliarder i omsetning.

Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk og kjedene Montér, Trend og Byggi. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain som har 193000 medarbeidere i 64 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Optimera er en fremtidsrettet virksomhet med en rekke forretningsområder:
Optimera Proff tilbyr håndverkere, byggmestere og entreprenører et rendyrket proffkonsept gjennom egne proffsentre og byggevarekjeden Montér. Konseptet omfatter et profftilpasset sortiment, tidsbesparende kundeløsninger, høy kompetanse og rasjonell logistikk.

Montér er Optimeras eget kjedekonsept for gjør-det-selv markedet, byggmestere og håndverkere. Montér har 84 byggevarehus med sterkt fokus på høy servicegrad, faglig kompetanse og helhetlige løsninger.

Optimera Handel er selskapets salgskanal mot industri og frittstående forhandlere, og står bak Trend og Byggi som er kjedekonsepter for lokale faghandlere innen interiør, jernvarer og byggevarer. Optimera Handel innbefatter også Optimera Sikring & Lås, og Optimera Marine, som er et nytt satsingsområde rettet mot norsk og internasjonal skipsbyggingsindustri.

Optimera Byggsystemer tilbyr et bredt spekter av tekniske tjenester og produserer prefabrikkerte produkter; komplette konstruksjonspakker, ferdige elementer og skreddersydde takstoler. Optimera Byggsystemer innbefatter også Optimera Tomteutvikling som tilrettelegger og igangsetter boligfelter for utbygging.

Optimera Logistikk tar seg av varemottak, lagerlegging og transport med 290 aktive medarbeidere, 9 logistikklagre og 100 distribusjonsbiler. Optimera Logistikk tilbyr rasjonelle og kundetilpassede logistikkløsninger og skal være en aktiv logistikkpartner gjennom hele byggefasen. Våren 2014 ble det etablert et nasjonalt logistikksenter ved hovedkontoret i Oslo. Det skal sikre kontinuerlig utvikling av våre logistikktjenester.

Våre samarbeidspartnere

My Image

TrioVing er Norges største leverandør av låssystemer, beslag, elektromekanisk avlåsning, adgangssystemer, dørautomatikk m.m for sikring og styring av dører, porter og vinduer.
TrioVing er en del av ASSA ABLOY Gruppen, verdens ledende konsern innen produksjon av låser og tilhørende produkter, med formål å dekke sluttbrukers behov for sikkerhet, trygghet og komfort.

Les mer


Optimera Sikring & Lås AS
Org.nr: 992454695
Kontakt oss

Registrert i
TVSShvit