OM OSS

Din partner innen sikring og lås

Vi i Optimera Sikring & Lås er blant de ledende innen sikring og lås i Norge. Våre kontorer finnes i Sandnes, Kristiansand og Haugesund, med kunder innen alle bransjer og alle størrelser, og med et felles behov for å ha fagfolk som leverer kvalitet og sikkerhet.

Våre løsninger og tjenester skreddersyr vi til deg som kunde, enten du er i det private markedet, i offentlig sektor eller i næringslivet. Våre kontorer rundt om i landet sitter med ekspertise innen alt som har med lås, kodelåser, låssystemer, adgangskontroll, sikring, nøkler og ID-kort å gjøre. I en årrekke har vi prosjektert, levert og montert alt i fra enkeltlåser og nøkler til store låse- og adgangssystemer for utbyggere, borettslag og entreprenører.

Vi er et TrioVing Sikkerhetssenter

Som en forhandler av og sertifisert samarbeidspartner med TrioVing spiller vi på lag med en av verdens største produsenter av sikkerhetsprodukter. Det sørger for at kundene våre alltid har tilgang på detaljert kunnskap og erfaring innen sikkerhetsløsninger, samt hele TrioVings store produktportefølje.

Les vår brosjyre


En del av Optimera

Du bygger - Vi tar oss av resten

Vi er en del av Optimera som er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med mer enn 160 utsalgssteder, 1 900 ansatte og 10 milliarder kroner i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér, Flisekompaniet og Byggi. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Sammen bygger vi vinnere!

I Optimera jobber vi etter 3 tydelige verdier og dette skal gjenspeiles i alt vi gjør. Dette er verdier som du som kunden skal kjenne igjen når hen er i kontakt med våre medarbeidere. 

OFFENSIVE betyr at vi er fremoverlente, viljesterke, finner løsninger, tenker stort, gir jernet og tør å satse. At problemer er til for å løses. At ingen utfordring er for stor. At vi går rett på mål og tør der andre tviler

PROFESJONELLE betyr at vi kan det vi driver med. Vi har høy fagkunnskap i alle ledd. Vi har bred erfaring, lurer ingen, tar aldri en snarvei hvis det går utover kvaliteten. Vi ligger i forkant på teknologi, nye løsninger, klima og energi. Summen er at vi oppleves å være til å stole på i alt vi sier og gjør.

PERSONLIGE Det profesjonelle og offensive må alltid balanseres med en evne til å bygge personlige relasjoner; til å forstå mennesker, bry oss om dem og by på oss selv. Det gjelder både i forholdet til kolleger, leverandører og kunder. Ingenting slår opplevelsen av å bli satt genuint pris på.

Om Saint-Gobain

Saint-Gobain utvikler, produserer og distribuerer materialer og løsninger som bidrar til velvære, en trygg hverdag og en trygg fremtid for hver og en av oss. Du finner materialene og løsningene våre overalt rundt deg, i bygninger, transport, infrastruktur og mange industrielle systemer. De sørger for komfort, god ytelse og trygghet, og setter utfordringene med bærekraftig konstruksjon, ressurseffektivitet og klimaendringer i høysetet.

www.optimera.no