BESTILL NØKKEL

Velg skjema

Før du bestiller

Dersom du skal bestille nøkler eller sylindre, er det noen ting som må være med for at vi skal kunne effektuere din bestilling:

Systemnummer

Finnes på nøkkelen eller låsplanen. Består av noen tall og bokstaver, etterfulgt av nummer. F.eks: 1SL-1225 eller 2TV-1234.

Nøkkelnummer

Alle nøkler er merket med et unikt nivå nummer. Dette kan være K14 eller bare 14. Dette avhenger av hvordan systemet er satt opp.

Ved bestilling av systemsylindre, må vi vite hvilke nøkler som skal passe, eventuelt sylinder nummer som finnes på selve sylinderen eller leses ut fra låsplanen.

Sylindertype

Det finnes flere typer forskjellige sylindertyper. De mest brukte er 5537 og 5520. 5520 har en tapp på baksiden av sylinderen, mens 5537 har to skruehull. En komplett oversikt over de forskjellige sylindertyper og benevninger finner du her.

Signatur av ansvarlig rekvirent

Nøkkelsystemer er kopibeskyttet og det er begrensinger på hvem som kan bestille. Dette kan være f.eks. styreformann eller daglig leder. Dersom en bestilling sendes inn uten at den er signert av rekvirent, vil bestillingen bli sendt i retur.

Bestilling via e-post

Nøkkelbestillinger via e-post må ha et signert dokument vedlagt for at bestillingen skal godtas.

Dersom dere ønsker å kunne bestille nøkler via bestemte e-post adresser uten å måtte legge ved signert bestilling, fyll ut nytt sikkerhetsskjema hvor dere noterer ned hvilke adresser vi skal godta bestilling fra.

Levering og pris

Leveringstid

Det er 3 dagers leveringstid på etterbestillinger av system. Ekspresstillegg tilkommer ved ønske om raskere levering.

Systemnøkler og sylindre regnes som spesialbestillte varer. Ingen returrett.

Pris

Priser på systemnøkler varierer etter hvilken type nøkler det er og hvor gammelt systemet er. 

Ofte stilte spørsmål

Rekvirenten er sluttet?

Dersom rekvirenten er sluttet i firmaet eller det av andre grunner ikke er mulig å få tak i rett signatur må dere kontakte oss. I de fleste tilfeller krever vi kopi av kjøpsbevis eller firmaattest for å kunne overføre rettigheter til andre personer.

Hvordan bestiller jeg nøkler?

Nøkler kan bestilles over telefon, mail, faks eller personlig oppmøte. Sikkerhetsskjemaet dere har sendt inn bestemmer hvilken type bestilling som godtas. Dersom dere har krysset av på bestilling med signatur, er det kun det som godtas. Ønskes andre bestillingsmåter må det sendes inn oppdatert sikkerhetsskjema.

Hva er en rekvirent?

En rekvirent er den som har signert på sikkerhetsskjemaet. Dette kan være flere personer, men det er kun dem som er oppført som rekvirenter som får effektuert bestillingen. Alle bestillinger med feil signatur sendes i retur.

Jeg vet ikke hvem som er rekvirent?

Ta kontakt med oss. Ha systemnummeret klart før du ringer.

Vi vil ha en ekstra rekvirent.

Da må det sendes inn et oppdatert sikkerhetsskjema, signert av en rekvirent som er gjeldende.

Hva er en låsplan?

En låsplan forteller hvilke nøkler som passer i hvilke sylindre og vice versa. Hver gang det bestilles en nøkkel eller sylinder oppdateres låsplanen slik at det er full kontroll på systemet.

Jeg trenger en låsplan.

Låsplan må bestilles av rekvirent. Send bestillingsskjema på samme måte som med nøkler, men skriv at du ønsker en låsplan. Låsplaner faktureres.

Jeg har funnet en nøkkel på gata. Kan dere opplyse om hvem som eier den?

Vi oppgir aldri informasjon om hvem som eier de forskjellige systemene eller hvor nøkler hører til. Dersom du har funnet en nøkkel leveres den enten til politiet eller til oss, så tar vi kontakt med eier.

Jeg har bestilt nøkkel hos dere. Kommer den i posten?

Systemnøkler sendes aldri som vanlig post. Systemnøkler sendes kun som rekommandert sending. Eventuelt kan nøkkelen hentes på en av våre butikker. Dersom ikke annet er oppgitt på bestillingen sendes nøkler rekommandert.

Hvor lang tid tar det å få en nøkkel?

Standard leveringstid på systemnøkler er tre dager + eventuell postgang. Noen nøkkelsystem må produseres eksternt og da kan det ta noen dager ekstra. Dersom det haster kan du mot et ekspresstillegg få nøkkelen snarere.